Το τελευταίο γνωμικό που κατατέθηκε

Ο Χρύσιππος ο Σολεύς είπε: " "Θα συμπεραίναμε στην περίπτωση ενός όμορφου σπιτιού ότι χτίστηκε για τους ιδιοκτήτες τους και όχι για ποντίκια. Οφείλουμε επομένως, με τον ίδιο τρόπο, να θεωρούμε το σύμπαν σαν το σπίτι των θεών.""

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Ο Νέος Πλανητάρχης



Αγαπητοί φίλοι -ες του ιστολογίου σε αποκλειστικότητα (ως είθισται) σας παρουσιάζουμε σήμερα, πρώτοι απ' όλους τον νικητή των αμερικάνικων εκλογών και νέο πλανητάρχη. Το σύστημα μας είναι αλάνθαστο. Γι'αυτούς που οι γνώσεις των αγγλικών τους δεν τους βοηθούν και πολύ σας παραθέτουμε και μετάφραση!

Ψηφίστε τον _______ * γιατί το αξίζει.

* (όπου όνομα συμπληρώστε αυτόν που:)
Συγκέντρωσε για την καμπάνια του το περισσότερο εταιρικό χρήμα, ώστε να προσλάβει τους καλύτερους συμβούλους για να του κατασκευάσουν την καλύτερη δυνατή εικόνα που μπορεί να περάσει προς τα έξω, βασισμένη στην καλύτερη δημοσκόπηση που μπορεί κάποιος να εξαγοράσει...

Δεν σταματάμε όμως εκεί σας παρουσιάζουμε και μια ματιά στο μέλλον από την Κα Πυθία Δελφού η οποία μας είπε τα παρακάτω:

"Το εταιρικό κεφάλαιο που υποστήριξε το νικητή που σας προαναφέραμε θα απαιτήσει νέες πολεμικές εκστρατίες καθώς και την συνέχιση της κατοχής των ήδη κερδισμένων εδαφών και πλουτοπαραγωγικών πηγών. Είναι εξάλλου λογικό αφού οι ΗΠΑ είναι ένας πολιτισμός που παράγει κυρίως όπλα. Στις ασθενείς αντιδράσεις του νέου πλανητάρχη "μα θα μας πάρουν με τις ντομάτες" η απάντηση ήταν "μην ανησυχείς υπάρχει και η προβοκάτσια, θα προκληθούμε από τον εχθρό όπως πάντα..."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή μέσω email

Enter your email address:

Blog Widget by LinkWithin