Το τελευταίο γνωμικό που κατατέθηκε

Ο Χρύσιππος ο Σολεύς είπε: " "Θα συμπεραίναμε στην περίπτωση ενός όμορφου σπιτιού ότι χτίστηκε για τους ιδιοκτήτες τους και όχι για ποντίκια. Οφείλουμε επομένως, με τον ίδιο τρόπο, να θεωρούμε το σύμπαν σαν το σπίτι των θεών.""

Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2008

Ιδιωτικοποίηση Ευαίσθητων Προσωπικών Δεδομένων


Έλαβα το παρακάτω email από φίλο. Αν είναι αλήθεια, συμμερίζομαι απόλυτα τις ανησυχίες του!


ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΩΠΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΜΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΩΝ Ε.Τ.ΑΚ.(Ενιαίο Τέλος Ακινήτων)ΝΙΚΟΣ ΛΥΚΟΣ______________________________ Ο ΠΑΡΑΔΙΔΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ____________________ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΡΥΜΙΩΤΗΣΟΛΑ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

(ΑΦΜ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ,ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΜ ΣΥΖΥΓΟΥ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΜ ΤΕΚΝΩΝ) ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΕΝΤΥΠΟ Ε9 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Ε.Τ.ΑΚ.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Κος ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η Γ.Γ.Π.Σ. (Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων) ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΩΝ (ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ). ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ; ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑ - ΜΟΣΧΟ - ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.

ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΦΩΝΑΞΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

1 σχόλιο:

Εγγραφή μέσω email

Enter your email address:

Blog Widget by LinkWithin