Το τελευταίο γνωμικό που κατατέθηκε

Ο Χρύσιππος ο Σολεύς είπε: " "Θα συμπεραίναμε στην περίπτωση ενός όμορφου σπιτιού ότι χτίστηκε για τους ιδιοκτήτες τους και όχι για ποντίκια. Οφείλουμε επομένως, με τον ίδιο τρόπο, να θεωρούμε το σύμπαν σαν το σπίτι των θεών.""

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2009

The Doctor, the Depleted Uranium, and the Dead Children

Ένα βραβευμένο ντοκυμαντέρ της γερμανικής τηλεόρασης από τον Freider Wagner και τον Valentin Thurn. Ο Γιατρός, το Απεμπλουτισμένο Ουράνιο και τα Παιδιά που Πεθαίνουν εκθέτει τη χρήση και τις επιπτώσεις των ραδιενεργών όπλων κατά τη διάρκεια του πολέμου εναντίον του Ιράκ. Την ιστορία διηγούνται πολίτες πολλών εθνών. Ανοίγει με τις παρατηρήσεις από δύο βρετανούς βετεράνους, την Kenny Duncan και την Jenny Moore, περιγράφει την έκθεσή τους σε ραδιενέργεια, αποκαλούμενη απεμπλουτισμένου ουρανίου (DU), τα όπλα και τις συγγενείς ανωμαλίες των παιδιών τους. Ο Δρ. Siegwart-Horst Gunther, ο πρώην συνάδελφός του Albert Schweitzer, και Tedd Weyman του Ιατρικό Κέντρο Ερευνών Ουρανίου(UMRC) ταξίδεψε στο Ιράκ, από τη Γερμανία και τον Καναδά, αντιστοίχως, για την αξιολόγηση της μόλυνσης ουρανίου στο Ιράκ.


An award winning documentary film produced for German television by Freider Wagner and Valentin Thurn. The Doctor, the Depleted Uranium, and the Dying Children exposes the use and impact of radioactive weapons during the war against Iraq. The story is told by citizens of many nations. It opens with comments by two British veterans, Kenny Duncan and Jenny Moore, describing their exposure to radioactive, so-called depleted uranium (DU), weapons and the congenital abnormalities of their children. Dr. Siegwart-Horst Gunther, a former colleague of Albert Schweitzer, and Tedd Weyman of the Uranium Medical Research Center (UMRC) traveled to Iraq, from Germany and Canada respectively, to assess uranium contamination in Iraq.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

4 σχόλια:

 1. "This young boy died two days later"
  και εγώ το είδα 5 χρόνια μετά.
  Ιπτάμενε, από την στιγμή που οι άγγελοι πεθαίνουν στην γη δεν ξέρω τι θα μείνει στον Παράδεισο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έτσι είναι καλέ μου φίλε. Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι επιστήμονες Άνθρωποι που αφιερώνουν την ζωή τους για αυτά τα αγγελούδια που φεύγουν τόσο άδοξα και γρήγορα. Αλλά είναι τόσο λίγοι σε αντίθεση με τα πολεμοχαρή (- δημοκρατικά) υποανθρωποειδή...
  Ο παράδεισος θα πρέπει να είναι ένα απελπιστικά μοναχικό μέρος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Απίστευτο ντοκυμαντέρ. Μακελάρηδες. Φτου τους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ναι Οχιά μου. Οι σύγχρονοι μακελάρηδες συνεχίζουν να μακελεύουν και χρόνια μετά το μακελειό, κυρίως τον άμαχο πληθυσμό...
  Είναι και πολλοί, δεν φτάνει το σάλιο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Εγγραφή μέσω email

Enter your email address:

Blog Widget by LinkWithin