Το τελευταίο γνωμικό που κατατέθηκε

Ο Χρύσιππος ο Σολεύς είπε: " "Θα συμπεραίναμε στην περίπτωση ενός όμορφου σπιτιού ότι χτίστηκε για τους ιδιοκτήτες τους και όχι για ποντίκια. Οφείλουμε επομένως, με τον ίδιο τρόπο, να θεωρούμε το σύμπαν σαν το σπίτι των θεών.""

Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Chicken a la Carte

Το βρήκα στον ιστότοπο Κόκκινη Κίσσα και το αναδημοσιεύω.
Πρόκειται για ένα διαγωνισμό που έγινε το Φεβρουάριο του 2006 στο φεστιβάλ Βερολίνου για ταινίες μικρού μήκους με τον τίτλο Φαγητό, Γεύση και Πείνα. Από τις 3600 συμμετοχές ξεχώρισαν 32. Το βίντεο που ακολουθεί είναι η ταινία που πήρε το βραβείο.





4 σχόλια:

  1. Αυτή η ταινία δείχνει το μέλλον μας. Εξαφάνιση της μεσαίας τάξης. Σε ποιά πλευρά θα είμαστε?Έλα,σκέψου δεν είναι και τόσο δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως τι έχουν να δουν τα μάτια μας (αν είσαι νέος ακόμα) δεν περιγράφεται ούτε χωράει σ'ανθρώπου κεφάλι. Και για να είσαι προετοιμασμένος πάρε και ένα καλό που θα το ξέρεις ήδη βέβαια...
    -"Για το σοφό άνδρα, η φτώχεια και η κοινωνική ασημότητα πρέπει να θεωρούνται πατρίδα του· διότι αυτές ακόμη και η τύχη δεν μπορεί να του τις στερήσει." Κράτης (κυνικός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστώ Ιπτάμενε!

    Μένοντας στο "εδώ και τώρα" και στο συναίσθημα που μου προκάλεσε, θα πρέπει να σε ευχαριστήσω για την ευγνωμοσύνη που ένιωσα. Θυμήθηκα για λίγο το εύρος των πραγμάτων που έχω στη ζωή μου και τα θεωρώ δεδομένα!

    Χαιρετισμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι πραγματικά Ατόφιε, είναι καλό να μην ξεχνάμε τι έχουμε, επειδή λαχταράμε αυτό που δεν έχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εγγραφή μέσω email

Enter your email address:

Blog Widget by LinkWithin