Το τελευταίο γνωμικό που κατατέθηκε

Ο Χρύσιππος ο Σολεύς είπε: " "Θα συμπεραίναμε στην περίπτωση ενός όμορφου σπιτιού ότι χτίστηκε για τους ιδιοκτήτες τους και όχι για ποντίκια. Οφείλουμε επομένως, με τον ίδιο τρόπο, να θεωρούμε το σύμπαν σαν το σπίτι των θεών.""

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Χούντα



Η χούντα δεν έφυγε ποτέ. 
Εδώ είναι με σώματα αν-ασφάλειας, προβοκάτορες (στο 4'&40''), ακόμα και ύμνο έχουν...

Υπάρχει άνθρωπος που να αμφιβάλλει; Φαντάζομαι ούτε τα ζώα πλέον...


6 σχόλια:

  1. Είναι λυπηρό. Αυτό το πράγμα πρέπει να τελειώσει. Αδελφέ από τα έξω. Βρες τρόπο μέσα από το διαδίκτυο να μεταφέρεις τις εικόνες στο εξωτερικό.

    Είναι μάταιο μάλλον να πω ότι είναι υπόθεση όλων μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χούντα, αυτή η λέξη τα περιγράφει όλα. Σκληρή και αδίστακτη. Το τέλος της όμως πλησιάζει, φαίνεται από αυτές τις σπασμωδικές κινήσεις που γίνονται για να τρομοκρατηθεί ο κόσμος. Όταν πέφτουν οι μάσκες πάντα τα τέρατα έχουν την ίδια όψη. Μοναδικό τους καταφύγιο πλέον η βία...ω ναι, το τέλος είναι πολύ κοντα! Πολύ ωραίο blog. Χαιρετίσματα από Νορβηγία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία πια.. τη ζούμε στο πετσί μας. Πώς θα τη διώξουμε δεν ξέρω.. και με τι κόστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @GTM
    Είμαστε τελείως αδύναμοι σε σύγκριση με τα ΜΜΕ αδελφέ, που μπορούν και περνάνε ότι θέλουν. Δεν θα πίστευες τα αυτιά σου αν σου έλεγα τι ακούνε οι άνθρωποι εδώ.

    @Stationary Traveller
    Καταρχήν καλωσήρθες αδελφέ και σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

    Υπάρχουν πάντως και πιο σκληρά λόγια να περιγράψουν την κατάσταση αδελφέ.
    Οικονομικός πόλεμος λέγεται αυτό που ζούμε και η Ελλάδα είναι το πρώτο θύμα αυτού του καινούργιου είδους πολέμου. Η δεύτερη συνθήκη παράδοσης υπογράφτηκε στις 29/6. Αν και από φύση αισιόδοξος δεν μπορώ να γνωρίζω αν το τέλος είναι κοντά γιατί μόλις αρχίσαμε να ζούμε την κατοχή...

    @Ειρήνη
    Πρώτο μέλημα είναι να διώξουμε αυτούς που την συντήρησαν, την έθρεψαν και την έφεραν μέσα στο "σπιτικό" μας. Δύσκολο αλλά όχι ουτοπικό. Και δεν είναι παρά το πρώτο βήμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς σας βρήκα! Έχεις δίκιο, η διατύπωσή μου φάνηκε πολύ αισιόδοξη αν και εγώ είμαι απο τη φύση μου κάπως απαισιόδοξος. Ωστόσο αυτό που με τρομοκρατεί πάντα περισσότερο είναι η απάθεια και η μη αντίδραση - έρχεται σε αντίθεση με τους φυσικούς νόμους, παρ' όλα αυτά συμβαίνει κατά κόρον πλέον σε κοινωνικό επίπεδο.

    Η σταθερή αυτή κινητοποίηση με έχει κάνει να νιώθω ανακουφισμένος, αλλά σαφώς και υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά. Πάντως, η πίεση του κόσμου μέσα σε λίγες εβδομάδες έχει αποφέρει όσα θα χρειαζόμασταν πολύ καιρό για να συμβούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπέρα Stationary Traveller,
    h απάθεια είναι παρεξηγημένος όρος. Θεωρώ ότι η απάθεια είναι η σωστή αντίδραση σε πράγματα που δεν είναι υπό τον έλεγχό μας. Αν και φιλικά προσκείμενος στους αγανακτισμένους δεν βλέπω να καταφέρνουν τίποτα. Και γενικά η ελπίδα που αποπνέουν δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος. Ίσως να έχεις δίκιο για κάποιες "ζυμώσεις" που γίνονται, αλλά πάλι από ότι ακούω από φίλους που παρευρίσκονται δεν δείχνουν να οδηγούν κάπου. Παρόλα αυτά σχεδόν παρακαλώ να κάνω λάθος ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εγγραφή μέσω email

Enter your email address:

Blog Widget by LinkWithin